Okategoriserade

Natt till söndag

Okategoriserade Polisen rapporterar om narkotikabrott med mera i Nässjö samt i och kring Jönköping.

07.56 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 55-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Inga personer har gripits för brott, tio har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.03 Samtal till polisen om en vinglig bilfärd på Kompanigatan i Jönköping. Polisen åkte till platsen och kontrollerade en bilförare, man i 55-årsåldern, som blev misstänkt för grovt rattfylleri och ringa narkotikabrott genom innehav. Han hade ett körkort med sig som omhändertogs av polisen.

00.40 I samband med en rutinmässig kontroll i Nässjö blev en passagerare i den kontrollerade bilen misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Det var en man i 20-årsåldern.

01.54 SOS-larm till polisen om en hög smäll i Mullsjö. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om skadegörelse och brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor. Polisen misstänker att något explosivt föremål kan ha detonerat inne i bilen.

Källa: Polisen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *