Nyheter

10 fotografer ställer ut på Vinden

Nyheter Med start på fredag tills i slutet av september ställer tio av fotograferna i Skillingaryds Fotoklubb ut på Vinden i Skillingaryd.

Bild från Vinden på Smedjegatan i Skilllingaryd.

Under sommaren har fotoklubben haft utställning på Åminne Bruk och nu är det dags att visa sina alster i Vaggeryds kommun. Utställningen kommer att ha öppet torsdagar, lördagar och söndagar under september.

– Jag tycker att det här blev väldigt bra och trevligt när alla bilderna är samlade i en lokal. Lokalen kan inte bli bättre och det blir så fint när det inte är något dagsljus här inne, säger Christer Robsahm från fotoklubben.

Fotograferna som ställer ut är: Kjell Karlsson, Christer Robsahm, Carina Carlin, Egert Fransson, Lise-Lotte Grimborg Ring, Lars-Olof Nilsson, Conny Söderlund- Clemén, Stefan Pettersson, Anita Blomgren och Jan Fritz.

Klubben med ett trettiotal medlemmar är ansluten till Riksförbundet för fotografi och har med framgång deltagit i årliga tävlingar för fotoklubbar. Senaste tävlingen, 2022, fick de bronsmedalj. Klubben bildades 1952 och har en aktiv verksamhet med bland annat månadsmöten, tävlingar, bilddiskussioner, teknikfrågor, fotoutflykter och bildvisningar.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *