Nyheter

101 miljoner på lotto till Jönköping

Nyheter Lördagens lottodragning gav en spelad rad i Jönköping sju rätt på lotto 2 plus två rätt på joker. I och med detta föll drömvinsten på 101 miljoner ut.

 

– Det känns helt otroligt att få dela ut årets första Drömvinst, säger Daniel Arnkvist, kommunikatör på Svenska Spel Tur.

Senast drömvinsten föll ut var i december förra året då en man i Örebro vann 191 miljoner kronor. Efter lördagens Lottodragning stod det klart att det var dags igen.

– Drömvinsten innebär att en spelare inte bara lyckas pricka in sju rätt på lotto utan också får minst två rätt antingen från början eller i slutet av sin jokerrad. Med denna vinst inräknad har drömvinsten fallit ut sex gånger de senaste fem åren, säger Daniel Arnkvist.

Med sju rätt på lotto 2 och två rätt från slutet på joker så lyckades alltså en spelare under kvällen att kamma hem drömvinsten på 101 395 537 kronor. Det vinnande spelet var lagt av en spelare i Jönköping.

– Med 101 miljoner kronor kan både små och stora drömmar förverkligas! Det ska bli otroligt spännande att ta reda på vilka drömmar lördagens mångmiljonvinnare ska förverkliga tack vare vinsten, säger Daniel Arnkvist.

Nu återstår det för Daniel Arnkvist att få kontakt med spelaren som lagt det vinnande spelet på 46 kronor.

– Detta är ett samtal som kommer förändra livet för någon, så det är såklart väldigt speciellt. För att vinnaren ska få landa så bra som möjligt i sin nya tillvaro som mångmiljonär så kommer vinsten att betalas ut i samband med ett bankmöte där de har tillgång till ekonomisk och juridisk rådgivning. Något som är väldigt viktigt för oss ur ett spelansvarsperspektiv, avslutar Daniel Arnkvist.

Den vinnande raden var spelad på nätet på svenskaspel.se.

Rätt rad lotto 2, 13 april 2024: 2 – 6 – 16 – 18 – 19 – 20 – 27

Rätt rad joker, 13 april 2024: 7 – 8 – 3 – 5 – 2 – 2 – 7

Pressbild

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *