Nyheter

110: Tjäderhöna som lyfter

110: Tjäderhöna som lyfter

Nyheter Mikael Breding från Vaggeryd bidrar med tävlingsbild 110.

Mikel berättar själv om bilden:
– Detta är av mina absoluta favoritbilder jag tagit genom åren. Jag var ute för att försöka fånga tjäderspelet på bild. Men dom ville inte visa sig på sitt vanliga ställe, så jag fick denna bilden istället. Det är en mycket vacker tjäderhöna som lyfter och jag har ställt kameran på lite längre slutartid för att få med så mycket rörelseoskärpa som möjligt men ändå föröka få någonting i bilden skarpt. I detta fall så hamnade skärpan precis där jag ville ha den på hönans öga. Bilden är tagen uppe i Jämtland där jag ursprungligen kommer ifrån.

Läs mer om tävlingen nedan

Välkommen till vår tävling där det gäller att skicka bilder till oss.

Vi lottar i augusti ut lite priser där fyra vinner ett presentkort vardera om 500 kronor på City Gross i Värnamo. Det är alltså ingen bedömning utan alla vinster lottas ut.

Det gäller att skicka in en eller flera bilder som du tagit nu eller tidigare. Det kan vara en bild som på ett eller annat sätt är betydelsefull för dig och som du tror kan locka andras intresse. Det kan vara en bild från en semesterresa, en vardagsbild, en bild från skoltiden, någon händelse… Det finns inga begränsningar mer än att du ska ha tagit den själv. Det behöver inte vara något sommarmotiv. Den ska dock inte vara publicerad tidigare i våra tidningar.

Skriv ditt namn och orten där du bor. Du får gärna också skriva var bilden är tagen och om du så vill ge ytterligare information.

Vi lovar att publicera de flesta bilderna på våra sidor https://skillingaryd.nu och http://värnamo.nu. Det kan ta några dagar innan inskickade bilder publiceras.

• Skicka dina bilder hit (högst 12 bilder/deltagare): bild@skillingaryd.nu eller bild@vmo.nu. Vi förbehåller oss rätten att använda bilderna som arkivbilder för publicering i olika sammanhang men endast i våra webbtidningar. Bilder kan skickas in till och med 31 juli 2016.

Lycka till!

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *