Nyheter

400 000 till Fritidens förskola

Nyheter Fritidens förskola i Vaggeryd används inte i nuläget, utrymningsåtgärder krävs för att lokalerna ska bli godkända

För att lokalerna ska godkännas för förskoleverksamhet krävs utrymningsvägar från andra och tredje plan. Tekniska nämnden beräknar kostnaden till 400 000 kronor och begär investeringsmedel i budgetprocessen.

– Det vi behöver rätta till är två dörrar och utrymmestrappa på utsidan. Fläktsystemet gjordes om för några år sedan och ventilationen är godkänd men barngrupper behöver spridas ut i mindre grupper, berättar Jerry Karlsson (L), ordförande i tekniska nämnden.

Midsommarfest på fritidens förskola. Arkivbild.

Taggar

Dela


3 reaktioner på 400 000 till Fritidens förskola

Jaha, vi fick flytta barnen ifrån Fritiden till Petersborg (gamla apotket), på grund av att fläktsystemet slutat funka under sommaren?
Nu säger ni att fläktsystemet inte var dåligt.
Vad händer egentligen, mkt konstiga beslut som verka tas ifrån alla håll.
Gamla Östra skolan kanske också funkar att använda då?

Tips från redaktionen: Skriv bara ett frågetecken i slutet på en mening. Använd inte heller förkortningar.

Mycket märkligt.. hade också mina barn placerade hos fritidens förskola och de trivdes mycket bra. Men plötsligt var de tvungna att flyttas då ventilationen var sönder och flytten skedde väldigt snabbt…

Informationen vi som vårdnadshavare fick hösten 2019 var att ventilationen var sönder och lokalerna skulle utrymmas omedelbart, från en dag till en annan. Om fläktsystemet gjordes om ”för några år sedan”, hade väl våra barn kunnat gå kvar. Verkar snurrigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *