Nyheter

Akut fjärrvärmearbete stoppar cirkulationsbygget

Nyheter I två dagar har arbetet med Skillingaryds mest trafikerade korsning stått stilla

Arbetet står still i Skillingaryds viktigaste korsning. Foto; Per Bunnstad

En vecka försenad redan och under de senaste dagarna har arbetet ej fortlöpt när det gäller cirkulationsplatsen i Skillingaryd. Men allt ska bli klart i tid, lovar tekniska kontoret.

– Anledningen att vi tillfälligt fått avbryta jobbet i cirkulationsplatsen har att göra med att det är tekniska kontorets egna personal som utför jobbet och när det uppstår andra akuta arbeten så behöver samma personal utföra dessa. Att det försenades en vecka berodde på en vattenläcka som vi av naturliga skäl blev tvungna att prioritera och det senaste avbrottet, nu i dagarna, beror på ett fjärrvärmejobb, säger Linda Viskic som är förvaltningssekreterare och kommunikatör på tekniska förvaltningen.

Linda berättar vidare att arbetet flyter på bra med cirkulationsplatsen och att man kommit en bra bit på vägen. ”Vi har gått ut med informationen att korsningen kommer att vara avstängd under den tid som arbetet pågår, cirka två månader framåt och vi räknar med att hålla den utsatta tidsplanen”.

Taggar

Dela


Läs mer

Storgatan ska få ansiktslyft – men först ledningsarbete

13 reaktioner på Akut fjärrvärmearbete stoppar cirkulationsbygget

Om det är smidigare att åka till Vaggeryd och handlar än att svänga höger och vänster några gånger då är det riktigt illa i att vilja gnälla.

Jisses….När det inte byggs något alls, ja då gnälls det över det, när det väl händer något då är detta inte bra heller, måste vara hemskt att behöva åka en ”liten” extra runda i hela 2 månader……….
Tycker man det är så jobbigt att styra en bil så kanske man inte borde vara på vägarna överhuvudtaget……

Nu är ni ju bara för bedrövliga, ni kan ju inte gnälla på allt. Att bygga en rondell tar sin tid, men när den väl är färdig blir det jättebra.
Och prioritera måste man ju alltid, överallt.
//Ken Frick

Ja man kan bara säga grattis till handlarna i Vaggeryd för ditt åker vi nu alltfler som bor västerut i Skillingaryd. Det är ju bara att svänga utav nya Åkersvägen in på Smedjegatan norrut och mycket snabbt komma ut på -långa synna – storgatan till Vaggeryd. Man slipper då kryssa i 7 km på torget eller på annat sätt lyckas ta sig öster om storgatan i Skillingaryd och sen ta sig tillbaka. Jag har hört att det visst var handlarna i Skillingaryd som önskat denna rondell.

Hur lång tid tog ombyggndan av Storgatan-Götaforsvägen-Svenarumsvägen-Tofteryd UTAN RONDELL och BREDARE BROÖVERFART??? TÄNK PÅ DETTA !

Eller skicka ut personalen att sopa gatorna när det inte behövs, har en känsla att de är för många anställda på kommunen, när pengarna behövs i vården i stället.

Fråga till Gubben
Då är det väl för få anställda på kommunen om dw behöver mer personal inom vården?

Det kanske hade varit bättre att lämna rondelljobbet till privat entreprenör så att kommunens personal kan ägna sig åt de löpande uppgifterna som kommer. Det riskerar ju att bli avbrott ofta. Det är ju en viktig trafikpunkt som behöver bli färdig så fort som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *