Nyheter

Åldringar utsatta för stöld – polisen söker vittnen

Nyheter Under tisdagen drabbades ett äldre par i Vaggeryd av att de blev bestulna på bland annat guldföremål. Personerna som är i 90-årsåldern kontaktade polisen som har gjort en brottsplatsundersökning i dag på morgonen. Texten uppdaterad

Arkivfoto

Strax efter klockan 10.00 var polisen klar med de inledande utredningsåtgärderna. Det som hänt är att ett par i 90-årsåldern har fått en påringning på dörren. De öppnade dörren och började prata med en man som stod utanför. Mannen tog sig in i lägenheten där han uppehöll det gamla paret i köket.

Under tiden ska en annan person ha tagit sig in i övriga lägenheten och stulit guldföremål /-smycken. Stölden ska ha inträffat under gårdagen tisdagen den 19 januari mellan klockan 16-18. Det finns inte någon misstänkt.

Polisen är angelägen om att få allmänhetens hjälp med tips eller iakttagelser från centrala Vaggeryd. Alla tips om misstänkta personer eller fordon i centrala Vaggeryd kan vara av stort värde. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Åldringar utsatta för stöld – polisen söker vittnen

När får det vara nog är detta okej?
Jaja du säger att det inte är okej, men vad gör vi åt det eller hur påverkar vi att någon gör något åt det.

Inte mycket, går det inte göra mer?
Då blir jag riktigt orolig, måste väl finnas folk som har övervakningskameror. Eller? kanske någon av dessa pekar i rätt riktning. Måste finnas 100 sätt att försöka hjälpas åt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *