Nyheter

Alexander och Anders slangsatsar

Nyheter Nu kan man köpa slangen och dess tillbehör igen i Vaggeryd

Alexander Axelsson och Anders Johansson ser till att bygden har slang

På Ödestuguvägen finns idag möjlighet att köpa slangen och kopplingen, det har Anders Johanssons Åkeri AB sett till.

– Tidigare köpte jag allt på ”Slangsnabben” här i Vaggeryd. Därefter har det blivit resor till Jönköping eller Värnamo för att ordna slang. Som alltid går det sönder något på kvällstid också. Så vi tog saken i egna händer, säger Anders Johansson och nämner att tanken med det här var för eget bruk men blev också för andras…

Alexander Axelsson, boende i Tofteryd, passade på att ta lastbilskörkort under hösten. Genom motorsporten blev han bästa kompis med Anders, rallygaraget finns i Anders lokaler och nu är Alexander även anställd hos Anders.

– När lastbilskortet blev klart i december började jag jobba här. Sedan årsskiftet är vi också ombud åt Hydroscand. Vi börjar med att man kommer hit och vi gör en slang åt kunden, men det kommer nog säkert att vi åker ut på fält och löser en del också. Vi har även smörjmedel, hydraulolja och övriga tillbehör. Första kunden kom i tisdags då det var Håkans Fastighetsservice som behövde två slangar till pallgafflarna, säger Alexander och visar att man nu bygger upp sin verksamhet i lokalerna på Ödestuguvägen för att möta bygdens slangbehov. 

– Alexander är en ”redig pajk”, oavsett vad man sätter i händerna på han så löser han det, avrundar Anders.

Anders Johanssons Åkeri AB i Vaggeryd har nu 12 anställda och 8 lastbilar som utför alla sorters transport, såsom sågat virke, flis, torv, vanligt partigods och paket över hela landet.

Nytt slangombud i Vaggeryd

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *