Nyheter

Algot Åkerhag fick vandringspris

Nyheter Skillingaryds FK har haft årsmöte där ny ordförande valdes och Lindqvist uppmärksammades

Lindqvist uppmärksammades vid årsmötet

Skillingaryds FK (SFK) har haft årsmöte utomhus vid Grönelund med ungefär 25 medlemmar närvarande. Av verksamhetsberättelsen för 2019 är det tydligt att det var ett bra år för SFK med bl a många olika aktiviteter, idrottsliga framgångar, en lyckad midsommarfest samt en återinvigning av den nyligen renoverade klubbstugan. SFK hade vid senaste årsskiftet, tillsammans med ungdomsklubben FK Skill, drygt 400 medlemmar.

På årsmötet valdes Göran Svensson till ny klubbordförande. Övriga i styrelsen är Rickard Andersson, Bengt Bengtsson, Lars-Åke Claesson, Peter Bergström, Ibrahim Kahn, Karl-Göran Karlsson, Mats Lindqvist, Lotta Ryman och Per-Olof Persson. Bäste idrottare i SFK under 2019 var Leo Johansson med bland annat ett JSM-guld i längdskidor.

Till mottagare av A6 vandringspris utsågs Leo Johansson samt cyklisten Algot Åkerhag. På årsmötet uppmärksammades särskilt Carina och Jörgen Lindqvist för de föredömliga insatser de under många år gjort som barn- och ungdomsledare i SFK, och särskilt för Träningsgrupp 99.

Årsmötet avslutades med att Göran Svensson pratade om de möjligheter och utmaningar som SFK har att möta de närmaste åren.

Text och bild; Skillingaryds FK

Algot Åkerhag tar emot A6 vandringspris

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *