Nyheter

Alla vann i klubbtävlingen

Nyheter Den 4–5 september hade Träningsmagasinet i Skillingaryd en klubbtävling för sina medlemmar, men även de som var nyfikna att komma och tävla fick möjligheter till det.

  [1/14]

  [2/14]

  [3/14]

  [4/14]

  [5/14]

  [6/14]

  [7/14]

  [8/14]

  [9/14]

  [10/14]

  [11/14]

  [12/14]

  [13/14]

De yngsta besökarna tog det lugnt  [14/14]

Tävlingen var inom funktionell träning eller då mer känd som crossfit.
Så efter ett och ett halvt år träning på magasinet kunde medlemmar mäta sig själva och sätta sig under en lite tuffare press.
– Varför gjorde vi en tävling? Varför kan man inte bara träna och vara nöjd med det? Jo, på träningsmagasinet har vi valt att jobba med förbättring och utveckling. Vi hjälper våra medlemmar att få en resultat så det blir roligare att träna. När vi tävlar och måste prestera lite mer upptäcker vi oftast att vi kan så mycket mer. Vi känner en glädje och vi känner oss extra bra för att vi har klarat av något som är lite jobbigare och kräver en större insats, förklarar Annika Strand, ägare och grundare till Träningsmagasinet och fortsätter:
– När vi klarar av något som känns nästan omöjligt, något som vi inte tror att vi klarar av, något som gör att vi förstår hur mycket mer vi kan – då gör det att det blir så mycket mer starkare i oss själva och vi har enklare att bemöta alla våra utmaningar i båda privata livet och även i vår yrkesliv.

Hon menar att vi blir mer stresståliga och vi börjar att mer se olika möjligheter och problemlösningar.

Finns mer att ge

– Det är just därför vi gjorde denna tävlingen, för att våra medlemmar ska förstå hur mycket mer det finns och hur mycket mer man kan ge.

Även om man delade ut många priser och ropade ut första, andra och tredje plats i olika kategorier var inte det som var viktigast.
– Nej, alla som var med i tävlingen var vinnare. De vågade anmäla sig, de vågade vara med, de vågade testa sig själva och göra ett hårt arbete. Det var exakt det som var meningen med första tävlingen på Träningsmagasinet, noterar Annika Strand.

Ny tävling

Nu planerar man nästa tävling som är den 11 december:
– Alla som är intresserade kan komma och prova på eller varför inte bara sitta ihop i publiken heja och peppa dem som tävlar.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *