Nyheter

Allan omvaldes till ordförande

Nyheter Vid Moderaternas årsmöte fanns Vaggeryds Energi på plats och gav en spännande presentation.

Allan Ragnarsson omvaldes till föreningsordförande igår. Till höger står Vaggeryds Energis vd Rickard Larsson.

Moderaterna i Vaggeryds kommun hade årsmöte under gårdagskvällen. Ett tjugotal medlemmar hade mött upp på Järnvägshotellet i Skillingaryd. Årsmötet inleddes med en spännande presentation av Rickard Larsson på Vaggeryds Energi AB. Bolaget har en mycket fin och kundnära verksamhet och många nya projekt på gång som betyder mycket för vår kommuns utveckling. Rickard fick flera bra frågor om framtiden och efter kloka svar så tackade årsmötet Rickard med en stor applåd och en blomsterbukett.

Allan Ragnarsson ledde sedan årsmötet med van hand och Linneá Graab noterade ner alla beslut i protokollet. Allan blev sedan omvald till föreningsordförande och även på de andra styrelseplatserna blev det omval för samtliga.

2018 års verksamhetsberättelse handlade mycket om det omfattande valarbete med flera kampanjer och aktiviteter som Moderaterna bedrev.

En mycket spännande och glädjande årsberättelse stod MUF för. Efter ett års arbete som bland annat Carl Fredrik Lindström, Hugo Rofors, Alex Johansson, Wilma Fritz och Hannes Gabrielsson i MUF:s styrelse kunde man konstatera att hårt arbete lönar sig.

Så vid årsskiftet hade MUF i Vaggeryds kommun 41 medlemmar vilket är fantastiskt glädjande och bådar gott inför framtiden då vi behöver fler unga friska krafter in i det politiska arbetet. MUF i Vaggeryds kommun var också till mycket god hjälp i att bedriva  en valrörelse för Moderata idéer och förslag på alla de plan.

Efter årsmötesförhandlingar vidtog lotteri och en superb måltid på Järnvägshotellet.

Några av ungdomarna på M-årsmötet. 41 medlemmar har ungdomsavdelningen i Vaggeryds kommun

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *