Nyheter

Änglarna tar hand om dig – musikgudstjänst i Byarums kyrka

Nyheter ”Inga bekymmer, änglarna tar hand om dig”, så inleds Ingmar Olsons sång Inga bekymmer och det blir kvällens tema, att änglarna finns där runt omkring oss och vakar över våra steg. Men jag undrar hur änglarna ser ut? 

Kanske får du svaret när Kör för alla och Skillingaryds manskör för första gången samarbetar och sjunger tillsammans i Byarums kyrka nu på lördag kväll. Tillsammans med körerna, deras ledare Mats Ogell, Håkan Sparf samt kompmusiker blir det en kväll med mycket energi, fina texter och härlig musik där änglarna hamnar i fokus. Andakten leds av P Aj Persson och en kollekt till ACT samlas in under kvällen

Skillingaryds Manskör har funnits sedan 1958 och är den äldsta föreningen ansluten till ABF. De sjunger traditionella körsången blandat med nyare material. Återkommande framträdanden är valborg, nationaldagen och julkonsert för allmänheten samt på våra äldreboenden i kommunen.

Kör för alla startades för cirka sju år sedan i Vaggeryds kyrka och består idag av cirka 30 körsångare som sjunger en skön mix av låtar. Kören medverkar regelbundet i kyrkans gudstjänster och musikgudstjänster.

/Håkan Sparf
Kyrkomusiker i Byarums Pastorat

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *