Nyheter

Ann-Margreth och Håkan går vidare

Nyheter Lagom till skolavslutning och semester slutar Ann-Margreth Johansson och Håkan Nordh efter 21 år på Fenix Kultur & Kunskapscentrum i Vaggeryd. De har båda varit med från starten 1996

Ann-Margreth Johansson har mest synts i receptionen på Fenix.  [1/5]

Håkan Nordh på sitt kontor.  [2/5]

På baksidan av Fenix ut mot Hjortsjön.  [3/5]

Här blir det utspring av studentelever på fredag.  [4/5]

Några veckor till går Håkan och Ann-Margreth in i denna entré på Fenix.  [5/5]

Både Ann-Margreth och Håkan flyttade in i nybyggda lokaler i början av augusti 1996. Men lokalerna stod så när som tomma och rummen var inte riktigt färdiga. De har således varit med och byggt upp Fenix med inköp av utrustning och material.

– Det var en rolig men kanske lite hektiskt start att ställa iordning allt innan första kullen med elever började några veckor senare, menar både Håkan och Ann-Margreth.

Ann-Margreth är den du träffar på först när du kommer in på Fenix och har varit spindeln i nätet under alla år. Håkan har en vaktmästartjänst, men på senare år även en kombination med administration av bland annat internationella prov.

Håkan går nu vidare till Vattenverket som driftstekniker, så han kommer fortsätta att synas i kommunen.

Ann-Margreth tar ut en välbehövlig pension efter 21 års pendlande från Värnamo. Det kommer nu bli mer tid för hus och trädgård samt en och annan resa, men då som turist.

Vi önskar dem båda lycka till med fortsättningen!

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *