Nyheter

Är vi i media träskallar?

Nyheter En rubrik säger mer än tusen ord och det är väl bara att hålla med. Vi inom media är kanske lite speciella. Själv påminns jag om det varje gång jag ska se IFK Värnamos matcher på Finnvedsvallen.

Det finns några parkeringsplatser för oss i media men jag har aldrig sett att någon är ledig trots att jag brukar vara på plats en timme före matchstart.
Jo, en plats finns det faktiskt men den är reserverad för en träskalle som tydligen kapats av någon. Media står det i alla fall och veden är nog både kapad och klyvd.

För egen del gör det inget om jag får gå 50 meter extra.

I dag blir det inga tunga steg efter matchen från ”Vallen” till mitt röda vidunder.

Jag håller alltid på IFK Värnamo som varit ett lag i mitt hjärta i nästan 60 år. Fast det finns ett rum i mitt hjärta som har ännu lite större plats. Det är hela vänstra eller högra förmaket som sedan slutet av 50-talet är reserverat för Djurgården. Tacka Knivsta, Tumba och de andra legendarerna för det.

Givetvis håller jag på Djurgården men skulle laget någon gång förlora, vilket förbjudes, så ska det i så fall vara mot just IFK Värnamo.

Tabelltoppen i framtiden ska givetvis i tur och ordning bestå av Djurgården, IFK Värnamo och ett Öster som tar steget upp igen.

Så tipset i kväll: 2–1 till Djurgården.

Parkeringsplats för oss i media.

Taggar

Dela


1 reaktion på Är vi i media träskallar?

Släng in veden bakom skylten ”endast media” och ställ en bil från media på platsen.
Så tror jag de riktiga ”trädskallarna” snart kommer fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *