Nyheter

Årsmöte med Hoks intresseförening

Nyheter På söndagseftermiddagen hölls mötet i Hoks Folkets Hus

Årsmöte

Det var ett tjugotal av föreningens medlemmar som samlades för att summera 2019 och planera för 2020. Styrelsen omvaldes och ordförande Ammi Forthmeijer har ett år kvar på sitt förordnande. Föreningen har haft ett antal arrangemang och varit med och stöttat den traditionella ”På ängen-dagen”. Dessutom har man yttrat sig angående det nya kvarter som planeras i Hok samt den väg genom detta kvarter som ska byggas.

Vid mötet dikterades bland annat den brist på ordning som många upplever vid återvinningsstationen. Dessutom förekommer det stölder ut den container där det slängs burkar av plåt och aluminium. Mötet menar att det behövs någon form av information om hur man ska bete sig vid anläggningen. Dessutom påtalades behovet av att byta ut de skyltar som finns med upplysning om ”Grannsamverkan”. Skyltarna har några år på nacken och har blivit väderbitna och därmed inte lika tydliga som tidigare. Polisen ska kontaktas för att kunna lösa den situationen.

Till mötet hade ortens företag och föreningar bjudits in för att presentera sin verksamhet. Inbjudan hade hörsammats av Hooks IF, Syrummet, Hoks naturcamping, Brokyrkan, Folkets Hus, Hoks PRO, Hoks hårkällare samt naturligtvis Intresseföreningen.

Dessutom presenterades 2019 års Hokprofil. Intresseföreningen har utsett BussLinus reson till mottagare av priset. Thrainn Jensson

och Davorka Basrak har uppvaktats av Intresseföreningen och fått blommor och diplom.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *