Nyheter

Återträffen startar teatervåren

Nyheter Skillingaryds Teaterförening är klar med vårens program

Styrelsen för Skillingaryds Teaterförening är klar med vårens program

– Under gårdagen packade vi alla kuvert med vårens broschyrer som ska delas ut till våra 320 medlemmar, säger Kerstin Hasselberg och berättar vidare om programmet;

Teaterföreningen startar våren med Återträffen i Gränna Kulturgård i mitten av januari där kommunkända Vivi Nöjdh medverkar. Återträffen är ett gäng killar och tjejer som bestämde sig för länge sedan att träffas vid den gamla korvkiosken de alltid gjort. Detta skulle ske någongång i framtiden, närmare bestämt 2020…

I början av februari gästar Jesper Arins ”Ondskan” Skillingehus som är baserad på Jan Guillous prisbelönta bästsäljare.

Vid föreningens årsmöte gästar Janne Show Karlsson Skillingaryds församlingshem, där Janne tar med oss på en resa med en massa värmländsk stöllighet.

Under mars månad blir det en hyllningskonsert till Robert Broberg där ”The Moniker” tillsammans med Erik Anjou och Hasse Sjölander  gör ”Det var en båt som sa…”.

– Tyvärr har vi fått ställa in föreställningen i april då hela deras vårturné ställts in på grund av sjukdom. Kommunen har kulturhelg samma tidpunkt, så vi hoppas att vi kan bidraga med en ersättningsföreställning, berättar Kerstin Hasselberg.

I Folkets Hus i Vaggeryd gästar ”Den komiska havsträdgårdspassagen” Teaterföreningen i början av april där en magisk värld av ljus, ljud och rörelse görs i en dansföreställning för barn som är mellan 2 och 18 månader.

Teaterföreningen ser till att över 300 medlemmar får sitt utskick

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *