Nyheter

Återvinningsstation stängs

Återvinningsstation stängs

Nyheter Återvinningsstationen vid Hemköp i Skillingaryd kommer att plockas bort på fredag.

Arkivfoto från återvinningsstationen i Vaggeryd

Byggandet på Mejeritomten tar fart nästa vecka och förpacknings- och tidningsinsamlingen (FTI) meddelar nu att återvinningsstationen vid Infanterigatan, intill Hemköp, i Skillingaryd stängs på fredag.

Nu arbetar företaget tillsammans med Vaggeryds kommun att hitta ersättningsplats. Tills en sådan är klar hänvisar företaget till återvinningen vid Smedjegatan.

 

Taggar

Dela


10 reaktioner på Återvinningsstation stängs

Återvinningsstationerna är alltid fullproppade i Sk-ryd, speciellt där man sänger plast. Det hade inte skadat med 1 station till…

Det är varje människas ansvar ooch skyldighet att sortera återvinningsmatetielet rätt
SAMT
att anmäla till FTI.SE när stationen behöver städas och behållarna tömmas!
Gedigen INFORMATION OCH Anmälningsformulär finns på
FTI.SE!
Varje station har ett unikt stationsnummer!

Siw.S.
Vi skillingarydsbor har inte frågat efter pekpinnar. Vi vill få veta varför vi skall finna oss i att bli styvmoderligt behandlade. Vetskapen om hur vi skall behandla avfallet saknas ej. Lika länge som kommunen ägt tomten har de haft vetskap om att stationen har varit i fara. Istället letar man tomter i Vaggeryd som skall behandlas ”skyndsamt” som det står i protokollen. Jag upplever det som gemene man skall gå in på FTI.SE för att hämta information och formulär att anmäla att det är skitigt på stationerna, Glöm det. Vi har anställda som kollar detta. Förresten har inte så många som sitter hemma vid köksbordet och läser Skillingaryd.nu någon skrivare. Alla kommun-
innevånarna har lika värde!

I den fastställda detaljplanen för området är plats för återvinningscentralen reserverad vid korsningen
Infanterigatan och Artillerigatan på Gästgivaren 1 !

Om kommunen har reserverat plats i korsningen Infanterigatan – Artillerigatan —– varför flyttade man inte bara dit medan tid var? Varför kan man inte flytta dit nu omedelbart. när problemet blivit urakut?

Se nu till att hitta en ersättningsplats illa snabbt! Man kan ju verkligen undra om de som sitter i kommunhuset har rätt kompetens? Det här måste ni ju ha vetat en längre tid. ….eller.
Ni är ju faktiskt utbytbara också!

Håller helt med föregående talare, fullt och nerskräpat runt omkring och nu lär det bli mycket värre !!

Mycket intelligent. Har kommunen haft för kort tid på sig att hitta ersättningsplats? Det är ju redan nu när det finns två stationer problem med fulla containrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *