Nyheter

Bakluckeloppis i Vaggeryd

Nyheter På lördag arrangerar Frejas bod en loppis vid Östra skolan i Vaggeryd

Kläder  [1/8]

eller en soffgrupp  [2/8]

Vinylskivor är eftertraktade  [3/8]

Mera kläder  [4/8]

Porslin  [5/8]

En gammal skrivmaskin  [6/8]

Lite gamla burkar kan alltid pryda  [7/8]

Varför inte lite glas  [8/8]

På lördag förmiddag är det dags för en bakluckeloppis i Vaggeryd och det är second hand-butiken Frejas bod som är arrangörer. Loppisen hålls på skolgården vid deras lokal i Östra skolan.

– Det är några år sedan vi gjorde något sådant aktivitet men hoppas att det ska hörsammas och uppskattas, säger Therese Fornstål som är verksamhetsledare på Frejas bod och tillägger att hon önskar sig bra loppisväder.

Vad är bra loppisväder?

– Vi vill helst att det inte regnar och inte är för varmt, säger Therese med ett leende. Lagom är bäst, uppehåll med lite solsken och 15 grader vore perfekt.

Upplägget inför bakluckeloppisen är att den som vill sälja grejer kommer med sin bil till Östra skolan och dukar upp vad de har att sälja i bakluckan. Det finns ett antal anmälda men det finns utrymme för fler att anmäla sig eller komma spontant och få en plats i mån av utrymme. Det är också öppet i Frejas bod för den som vill kolla utbudet av varor där.

– Om de som vill sälja inte får allt sålt kan de ju alltid skänka det till Frejas bod för att slippa att ta med något hem, avslutar Therese.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *