Nyheter

Bemanningsföretag ställer ut: ”Känslan är på topp”

Nyheter Bemanningsföretaget OnePartnerGroup ställde ut på Jobb GPS på Gummifabriken. – Den här typen av aktiviteter betyder mycket för vår verksamhet, säger Stina Runesson.

Kelly Le och Stina Runesson på OnePartnerGroup trivs på Jobb GPS. Bild: David Alin

I går genomfördes Jobb GPS, södra Sveriges största jobb- och utbildningsmässa, på Gummifabriken i Värnamo. För första gången fanns fler än hundra utställare utspridda över Gummifabrikens fyra våningar, vilket bådade för en folkfest i lokalerna.

– Det är fantastiskt, säger konceptkoordinatorn Emelie Plantin när vi springer på henne i myllret.

Ett av de deltagande företagen var OnePartnerGroup som arbetar med rekrytering, bemanning och utbildning och är verksamma i hela GGVV-regionen.

– Det är kul att vara här. Det är mitt tredje år på mässan och OnePartnerGroup har ställt ut i många år här så det är kul. Det är många som är här i dag så känslan är på topp och det är mycket blandat med folk. Det är många som är nyfikna som kommer fram som vill registrera sig på vår hemsida och vill ha kontakt med oss framåt eller vara med med i vår tävling, så jag ser det som jättepositivt. Det är alltid lika kul att ställa ut på den här mässan, speciellt i år med rekordmånga utställare och många intressanta och spännande bolag som är på plats, säger search- och kandidatansvariga Stina Runesson.

Vad betyder den här typen av mässa för er verksamhet?

– Det betyder mycket. Vi vill jättegärna synas i de här sammanhangen, så att man vet att vi blir en självklar partner när man söker jobb så det är väldigt viktigt för oss, säger Stina Runesson.

I många av montrarna fick besökarna möjlighet att delta i olika tävlingar. Hos OnePartnerGroup lottades en resväska med företagets logga på sidan ut.

– Hos oss ska man gilla oss på Instagram och gissa hur många godisar som finns i en skål hos oss. Många har varit med och deltagit och hittills har det varit ett bra deltagande. Efter mässans slut genomförs lottningen och under dagen kontaktar vi den lyckliga vinnaren, säger Stina Runesson. 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *