Nyheter

Betelförsamlingen ställer om

Nyheter Pastor Jakob Fhager Bjärkhed berättar att de ställer inte in men ställer om både när det gäller gudstjänst och övrig social verksamhet

Arkivfoto; Pastor Jakob Fhager Bjärkhed

Betelförsamlingen i Vaggeryd hjälper till i ”coronatider” och ställer om delar av sin verksamhet.

– Vi kommer att sända våra gudstjänster live på webben från och med söndag. Det innebär att under påskhelgen kommer vi att både sända på långfredagen och påskdagen (båda dagar klockan 10). Vi tror att det här kan få betyda något för människor som är lite mer isolerade nu. Det kommer absolut inte vara proffsiga produktioner men det kommer ändå att synas och höras. Barnkören kommer att vara med och sjunga, berätta Jakob Fhager Bjärkhed i Betelförsamlingen.

Fortsatta samarbete med kommunen och några lokala butiker samt matkasseutdelning för behövande på Mötesplatsen i Vaggeryd.

– Vi har inget café i nuläget men vi hjälper till att dela ut matkassar till de som behöver. Vi erbjuder oss också att hjälpa till med inköp av mat och apoteksbesök med mera, berättar Jakob.

Betelförsamlingen i Vaggeryd har släppt en kort andakt på sociala medier, youtube, Facebook och några podavsnitt så att människor som sitter hemma kan ta del av det.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *