Nyheter

Bildextra: Rockigt på SPF-möte

Nyheter Traditionsenligt träffas SPF seniorerna i Skillingaryd och Vaggeryd varje år i mars månad för gemensamt stormöte och i år var det framför allt musik på programmet.

Det är tradition att de båda föreningarna samlas vid mars månadsmöte i endera orten. Nu var det ordförande Anders Mattsson som inledde samlingen och hälsade alla välkomna.

Därefter var det dags för underhållning och de närvarande fick en lång nostalgiresa till förra seklet. Edward C Johansson sjunger Rock’n’roll och country och han hämtar sin repertoar från 1960 och 70-talet och det är framförallt kända låtar av Elvis Presley men även av Jimmy Reeves, Hank Williams och Johnny Cash.

Edwards sammetslena röst ackompanjerat av utsökt gitarrspel uppskattades av seniorerna och det blev många som sjöng med då det var låtar som var populära och igenkännande från tiden då de var tonåringar. Edward berättade om sina framgångsrika turnéresor i USA och särskilt intressant var det att höra om händelser runt Memphis och Sun Studios.

Det serverades välsmakande äppelpaj till kaffet och efter information om kommande aktiviteter var det dags för sedvanliga lotteridragningarna på aktivitetskort och åror. I samband med avslutningen delades det gedigna programbladet ut till Vaggerydsseniorerna.

Ordförande i SPF Skillingaryd Britt Johansson tackade för den trevliga samvaron och hälsade medlemmarna i SPF Vaggeryd välkomna till Skillingaryd i mars månad nästa år. 

Text & Foto: SPF Vaggeryd

Foto: Monica Nydenmo-Jonsson

Rockigt värre  [1/6]

Nostalgiskt för många  [2/6]

Jörgen Bergström och Edward C Johansson vid lottdragningen  [3/6]

Anders Mattsson och Britt Johansson, ordförande för de två föreningarna  [4/6]

Britt Johansson från Skillingaryd talar  [5/6]

Kaffe med god äppelkaka med vaniljsås var populärt  [6/6]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *