Nyheter

Bildextra: Socialdemokraterna firar 100 år

Nyheter Cirka 60 personer satt i Skillingehus och lyssnade till Socialdemokraternas huvudtalare Ilan De Basso, Europaparlamentariker och resterande gästtalare. Se bildspelet här.

  [1/8]

  [2/8]

  [3/8]

  [4/8]

  [5/8]

  [6/8]

  [7/8]

  [8/8]

Uppe på scen turades de om, först Anna Carlsson från Sveriges socialdemokratiska kvinnoförbund, sedan Katja Öz, från Landsorganisationen i Sverige och till sist Ghodratullah Sadoughi från Sveriges socialdemokratiska ungdomsförbund. Därefter var det dags för Europaparlamentarikern Ilan De Basso.

– Vi är inte bara ett parti, vi samlar alla lönetagare och bygger samhället efter deras visioner och kunskaper, säger Ilan De Basso.

Efter att ha lyft fram de förra talarnas synpunkter inom skolan, jämnlikhet och arbetslivet så ger De Basso nya perspektiv på det hela.

– Det handlar om hela demokratin, det är så mycket mer som står på spel. Det har gått så fruktansvärt snabbt i Ungern och i Polen men borgligheten har gett upp och vi måste ta tillbaka Europaparlamentet.

– Jag är glad över det maktskifte som har skett i min grannkommun. Nu ska vi också se till att det blir en annan regering, som utgår från vanliga människor, avslutar De Basso.

Text: Linn Törnberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *