Nyheter

Bilist i krock i Vaggeryd – föraren drograttfull

Nyheter SOS rapporterade klockan 11.11 att en bilist krockat med en stolpe på Jönköpingsvägen i Vaggeryd, strax norr om Götafors skola. Inga personskador rapporteras. Föraren, en man i 55-årsåldern, misstänks för grovt drograttfylleri, vårdslöshet i trafik samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

Taggar

6 reaktioner på Bilist i krock i Vaggeryd – föraren drograttfull

Det hände utanför vårt hus. Det är tredje gången en olycka händer på fyra år här. Vi har påtalat för kommunen att trafiksituationen på Jönköpingsvägen är ohållbar. Men ingenting händer. INGENTING! Många barn går och cyklar på väg till och från skolan längs med en mycket trafikerad 50-väg. Många kör dessutom alldeles för fort och uppenbarligen även påverkade. Kommunen hävdar bestämt att det är en trygg trafikmiljö för barnen. Nu räcker det!

Ja och sedan borde kommunen titta över häckarna utmed Jönköpingsvägen har påtalat att korsningen in till en av gatorna att den som bor borde klippa ner sin syrenhäck då det redan hänt en olycka där när man inte har fri syn ut på cykelöverfarten och måste sticka ut nosen på bilen för att se om det kommer någon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *