Nyheter

Bilstöld vid villainbrott

Nyheter Under lördagskvällen larmade polisen till en villa i Vaggeryd – stulen bil hittades på vägen till Hok.

Arkivfoto

Polisen larmades klockan 21.56 i lördagskväll till Storgatan i Vaggeryd. Villaägaren lämnade huset vid 15.00 tiden och återvände senare hem på kvällen. Villaägaren upptäckte då att någon hade varit inne i huset och larmade polisen.

Gärningsmannen hade tagit sig in genom ett fönster i garaget och sökt igenom villan och därefter stulit bilen som stod parkerad i garaget. Bilen hittades senare övergiven och nedkörd i ett dike på länsvägen 799 mellan Vaggeryd och Hok.

Ingen misstänkt är gripen.

Taggar

1 reaktion på Bilstöld vid villainbrott

Fräckt inbrott vid Linnarbäcken under lördag eftermiddag/kväll då det fortfarande var ljust ute och med grannar hemma på båda sidor om huset.
En svart Mercedes S-klass användes för att lämna platsen.

Antagligen har personen/personerna kommit till fots via Linnarbäcken, brutit sig in och lastat stöldgodset i ägarens bil för att kunna lämna platsen obemärkt för att sedan lasta över godset till en väntande bil utmed Hokvägen och där dumpa den stulna bilen.

Ni som sett någon stryka omkring i parken vid Linnarbäcken (troligen runt 18-tiden) eller sett något avvikande utmed Hokvägen hör av er med tips till polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *