Nyheter

Bjuder in till loppis

Nyheter På lördag öppnar ungdomsgården Fåglabäck upp för loppis.

– Vi har funderat på det här länge. Nu ska det fungera ur pandemisynpunkt tänker vi och vi bjuder in till loppis i vår ungdomsgård i Fåglabäck på lördag, säger Annelie Storck Sandberg vid Frälsningsarmén i Skillingaryd. 

Vad kan man fynda på loppisen?
– Oj, här är allt. Det är alla möjliga saker som blivit över när vi renoverade: allt från kaffeskedar till stolar och furubord kan man säga. Här finns textilier, krukor, kaffeservis, lampor, bestick, glas, böcker med mera…., berättar Annelie. Det här är våra egna saker som vi i kåren inte tyckte vi hade användning för mer. Det är bättre att de kommer nytta någon annanstans. 

Under lördagsförmiddagens loppis vid Fåglabäcks ungdomsgård finns kaffeservering och gott hembakt bröd. Korv finns till försäljning och loppisen kommer att vara både inom- och utomhus. 

Arkivfoto från valborgsmässoafton för något år sedan vid ungdomsgården Fåglabäck

Taggar

Dela


1 reaktion på Bjuder in till loppis

Tack Sara för visat intresse och välkommen att titta förbi på lördag.
Vi kan nog inte riktigt lova att det går att hitta ”allt” men mycket saker, av olika slag, finns det. Förutom ”vårt eget” så finns det även sådant som vi fått från privatpersoner som vill stödja vår verksamhet och det är vi tacksamma för. Det kommer också finnas möjlighet att köpa lotter.
Vi ser fram emot en solig och trivsam dag och hälsar alla varmt välkomna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *