Nyheter

Bodde olagligt i kommunens lokal – ställs inför rätta

Nyheter I morgon ställs man i 25-årsåldern inför rätta för att ha bott olagligt i en lokal som tillhör Vaggeryds kommun.

I morgon ställs en man i 25-årsåldern inför rätta för att ha bott olagligt i en lokal som tillhör Vaggeryds kommun.

I nästan ett års tid har en man i 25-årsåldern bott olagligt i en tom lokal som ägs av Vaggeryds kommun, i morgon onsdag ställs han inför rätta för olaga intrång.

Byggnaden var fuktskadad och stod tom, men i mars 2020 upptäckte kommunen att mannen brutit sig in och bosatt sig i där.

Källa: P4 Jönköping

Taggar

9 reaktioner på Bodde olagligt i kommunens lokal – ställs inför rätta

Ja detta var ju ytterst märkligt. Intressant att veta vilken lokal, varför bodde han där? Var han hemlös, ensamkommande eller vad?

På vilket sätt skadade mannen Vaggeryds kommun förutom att han tog sönder ett lås och bodde gratis i en tom fuktskadat lokal? En sådan individ behöver hjälp med sitt boende, verkar som att kommunen är ute efter de som felparkerar och är hemlösa i kommunen .

Hur många fuktskadade och mögelskadade lokaler finns i kommunen? Hjälp de som behöver hjälp och utsätt inte barn och anställda för för trånga och farliga lokaler. Det är lagbrott.

En människa i nöd bodde i ett års tid i en lokal som tillhör kommunen. Vaggeryds kommun märkte inte det. I stället för och få hjälp så ställs den stackaren inför rätta.
Skäms Vaggeryds Kommun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *