Nyheter

Ymersgatan utan vatten

Nyheter På grund av en vattenläcka har vattnet fått stängas av vid Marielundsområdet i Skillingaryd. Texten uppdaterad

Inget vatten på Ymersgatan

– Vi bor på Ymersgatan och har inte haft något vatten sedan i morse. Vi har inte heller fått någon information och hittar ingen information på kommunens hemsida. När jag ringde sa de att det skickats ut sms, men jag har inte fått något. Det är dåligt att man inte delar med sig av en sådan här viktig samhällsinformation, säger en boende på Ymersgatan i Skillingaryd som kontaktat redaktionen.

Enligt boende pågår felsökning av någon vattenläcka på Ymersgatan/Sturegatan.

Uppdaterad kl 13.32; 

Enligt tekniska kontoret ska vattnet vara avstängt till klockan 18.00. Avstängningen beror på en läcka på ledningsnätet och gäller klockan 08 – 18 under dagen på Ymersgatan. I sms;et som är utskickat till berörda finns information om att om man har möjlighet att tappa upp vatten för matlagning och hygien innan avstängning. Har man akut behov av vatten kan det hämtas hos Räddningstjänsten i Skillingaryd.

– Vi beklagar störningen. Sms ska ha skickats ut till berörda. De som inte har fått sms får gärna höra av sig till oss på tekniska förvaltningen via mail eller telefon så vi kan uppdatera mobilnumret i våra system, säger Teo Magnusson Bejving, VA-chef på tekniska förvaltningen och nämner att även vissa delar av Sturegatans hushåll är drabbade.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *