Nyheter

Bränsletjuvar i farten i Vaggeryd: ”Inte roligt”

Nyheter Natten mellan söndag och måndag utsattes Yvonne Gustafssons bil för en fräck stöld. Någon hade borrat upp bensintanken och stulit hennes bensin. – Det ska inte behöva hända, säger hon.

I söndags tankade Yvonne Gustafsson bilen full. Därför var förvåningen stor när hon på måndagsmorgonen kom ut till bilen och bensinlampan lös.
– Jag åkte bort till bensinmacken och började tanka och det bara forsade ut bensin underifrån, berättar hon.

Stölden inträffade på en parkering i Vaggeryd. Yvonne Gustafsson berättar att det hela är polisanmält, men hon har inte hört om någon mer drabbats.
– Jag känner bara att det är tråkigt att man inte får ha sina saker ifred. Jag tycker bara att det inte ska behöva hända. Det är inte roligt att vara utan bil.

Yvonne Gustavsson hyr en parkeringsplats av sitt bostadsföretag. Hon berättar att belysningen på parkeringen är ur funktion och inte åtgärdats.

Så det är lätt för tjuvar att jobba ostört?
– Ja, på den parkeringen är det det.

Skillingaryd.nu har sökt bostadsföretaget med frågan om det är de som ansvarar för att belysningen ska fungera, eller om det är entreprenören som sköter själva parkeringsplatsen som har ansvaret. Men de har inte återkommit med svar.

Genrebild. Foto: David Alin

Taggar

Dela


1 reaktion på Bränsletjuvar i farten i Vaggeryd: ”Inte roligt”

Då hoppas jag att bostadsföretagen passar på att ta tag i allt annat som de gravt missköter på Torsbo. Stora hål i vägarna, ingen plogning, de boende får själva sköta om parkeringen som de betalar för. Det borde det skrivas om i tidningen så det händer något. I stället för att kommunen ska straffa dem som ställer sig på baksidan för att de inte vill betala en hutlös summa för absolut ingenting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *