Nyheter

Britt gick in som ny vice

Nyheter Moderaterna har i dagarna avhandlat sitt årsmöte och Britt Johansson gick in som ny vice ordförande och Allan Ragnarsson valdes till ordförande och gruppledare till föreningen.

Ett trettiotal kom till (M) årsmötet på Järnvägshotellet i Skillingaryd  [1/8]

Tung (M) trio. Christer, Ann-Katrin och Bengt.  [2/8]

Allan Ragnarsson, gruppledare och nyinvald ordförande, hälsade alla välkomna  [3/8]

Kommunalrådet Gert Jonsson satte sig till bords  [4/8]

Bengt Staude kollar in Anita Jonssons papper...  [5/8]

Britt Johansson och Jan Sundström  [6/8]

Dagordningen kontrollerades  [7/8]

"De äldre" välkomnade särskilt de yngre som kom till årsmötet  [8/8]

– Årsmötet löpte på i vanlig ordinär takt. Allan Ragnarsson är ordförande för vår moderata förening samt gruppledare och Britt Johansson är ny vice ordförande, säger Gert Jonsson.

– Fantastiskt roligt att vi har många ungdomar med hos oss. Nu är alla inte så gamla så de kan vara med på några vallistor förrän nästa val, men vi kan likväl ta in dessa i några av nämnderna framöver och ungdomsordförande Carl Fredrik valdes in på årsmötet som ledamot, menar Ann-Katrin Löfstedt.

Årsmötet beslutade att styrelsen för 2018 ser ut som följer; Ordförande Allan Ragnarsson, vice ordförande Britt Johansson, sekreterare Linnea Graab, kassör Werner Andersson och ledamöterna Bengt Dahlqvist, Lars Seger, Carl Fredrik Lindström, Mats Jonsson, Gert Jonsson och Bengt Staude.

MUF (Moderaterna ungdomsföreningen) ansvarar Hugo Rofors och Alex Johansson för och MQ (Moderata kvinnor, länsförbund) ansvarar Gunilla Otterberg för den kommunala delen. Britt Johansson är ansvarig för seniorerna och gruppledaren är Allan Ragnarsson. Moderata valberedningen består av Ann-Katrin Löfstedt, Kristina Staude och Christer Holmgren.

Ombudsmannen Jan Sundström gästade årsmötet som gick i god stämning där alla var överens.

– Ja, vi är som en stor familj, tillsammans kan vi lösa mycket. Under årsmötet diskuterade vi givetvis valfrågor och kommunlistan, avslutar Gert.

Ombudsmannen Jan Sundström fanns på plats när kommunens moderatavdelning avhandlade årets årsmöte.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *