Nyheter

Catena blir ny hyresgäst på Stigamo

Nyheter Nivika Fastigheter AB har idag sålt en av sina tomter som ligger på Stigamo industriområde med skyltläge mot E4:an. Försäljningen avser en byggklar tomt med en yta på cirka 85 000 kvadratmeter och försäljningen sker 54 procent över värdering.

Arkivbild

Köpare är Catena, som är redan idag är etablerad på Stigamo, en långsiktig aktör som på ett hållbart sätt utvecklar och förvaltar logistikanläggningar. A&P var rådgivare i transaktionen.

– Genom denna avyttring stärker vi likviditeten för nya investeringar med inriktning på tillväxt i kassaflödet, säger Niclas Bergman, vd på Nivika.

Efter avyttringen har Nivika drygt 76 000 kvadratmeter fördelat på fyra tomter och Nivika är en av få aktörer med byggbar mark på Stigamo industriområde.

Källa: Pressmeddelande från Nivika Fastigheter AB

Nivika är ett småländskt fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande, en effektiv nybyggnation samt med en investeringsstrategi som syftar till att vara flexibel och anpassningsbar gentemot fastighetsmarknaden. Bolagets huvudsakliga verksamhet består i att äga, förvalta och utveckla fastigheter. Bolaget bedriver sin verksamhet i framför allt Jönköping, Värnamo, Växjö samt på västkusten.

Taggar

Dela


1 reaktion på Catena blir ny hyresgäst på Stigamo

Kan vara lämpligt att förtydliga att denna sålda tomt inte är på industriområdet Södra Stigamo utan är på Norra Stigamo , granne med Babyshops lagerlokal . Bilden visar en av dem två konstverken på Södra Stigamo industriområde .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *