Nyheter

Christmas Carols i Hagshult

Nyheter Stämningsfull julkonsert i Hagshult den 2:a söndagen i advent.

Hagshults kyrkokör med förstärkning och solist Daniel Hjelm som under ledning av kantor Anna-Karin Danielsson utförde denna, av många, efterlängtade julkonsert. Präst var Christina Virdung som i inledningen läste dikten ”det var en gång en åsna” av Ylva Eggehorn. Kören och Daniel sjöng flera av de älskade julsångerna, där vi i kyrkbänkarna frimodigt sjöng med. Daniel sjöng flera solonummer, bland andra, den tänkvärda sången ”Frid på jord”

Efter denna sköna konsert så vandrade vi över till församlingshemmet. Där stod kaffeborden dukade med röda dukar, adventljusstakar som lyste stämningsfullt och i mitten av salen tronade det stora kakbordet, där flera hembakade läckerheter frestade. Nytt för i år, var att en ostkaka minsann hade smugit sig in.

God gemenskap är ledordet i Hagshult, så även denna kväll. Tack till alla som bidrog med sitt strå till stacken, utan ditt strå hade stacken varit mindre. Alla behövs och alla har samma värde. Du ska älska din Gud, din medmänniska, som dig själv. Vi önskar alla en GOD JUL

Text o bild Margareta Svensson

  [1/8]

  [2/8]

  [3/8]

  [4/8]

  [5/8]

  [6/8]

  [7/8]

  [8/8]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *