Nyheter

Cirkus Olympia kommer till Heden

Nyheter – Äntligen är det dags, kommenterar cirkusartisten David Hammarberg. På tisdag kväll blir det föreställning på Heden i Skillingaryd. Var med i utlottningen av biljetter!

Foto: Cirkus Olympia

Efter två och ett halvt års ofrivilligt uppehåll kommer Cirkus Olympia tillbaka till Heden i Skillingaryd. 

– Äntligen är vi i gång igen och vi kör för slutsålda hus sedan premiären i Oskarström i början av april. Jag har under pandemin fixat ny rekvisita och kostymer samt jobbat med akter för att förtrolla publiken där bland annat man får uppleva mig flygandes i trapets och balanserandes på händer på staplande stolar, berättar David Hammarberg som är cirkusartist. 

Cirkus Olympia presenterar en två timmar lång internationell cirkusföreställning för hela familjen med skickliga akrobater, roliga clowner, vackra hästar och hundar.

– Min största och riktiga kärlek är Cirkus Olympia. Jag träffade en clown i Polen 2010 och nu, tolv år senare, återförenas vi äntligen i samma show, hälsar David Hammarberg och nämner också att det i ensemblen finns nya medarbetare och kökspersonal men vår stora orkester har inte anlänt till Sverige på grund av kriget i Ukraina. 

Var med i utlottningen av showbiljetter
Föreställningen är på tisdag kväll i Skillingaryd. David och hans medarbetare lottar ut fem stycken cirkusbiljetter. För att vara med i utlottningen skickas namn och adress till redaktionen@skillingaryd.nu senast söndag kväll klockan 20.00. 

Vinnarna meddelas måndagen den 25 april. 

Arkivfoto från 2018 när vi träffade David innan föreställningen började på Heden i Skillingaryd

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *