Nyheter

Countryduo till Frälsis

Nyheter På söndag är det dags för kända Vetlanda-duon Bosse och Anitas tur att besöka Frälsningsarmén och deras sångkarriär tog faktiskt sin början på just på Skillingaryds marknad 1975.

Kommande söndag gästas armékåren av sångarduon Bosse och Anita, välkända för sin countryinfluerade gospelsång och musik. Paret har småländska Vetlanda som utgångspunkt, och har rest runt både i Sverige och en del andra länder ända sedan mitten av 60-talet. Det är mängder av människor som under årens lopp har lyssnat till dem, antingen ”live” eller på någon av deras CD-skivor. Sångarduon har faktiskt hunnit med närmare ett 30-tal inspelningar sedan de startade sin sångarbana för fem decennier sedan.

Många har även sett  och hört dem i något TV-program där de medverkat, bland annat i SVT:s programserie ”Minns Du Sången”.

Deras största publikkontakt har nog ändå varit på landets olika marknadsplatser där de rest runt med sin sång och musik . Faktum är att den delen av deras sångarbana tog sin början just på Skillingaryds marknad året 1975. Med den verksamhetsformen har sångarduon skapat en publik-kontakt bland människor som ofta inte är så ”kyrkvana”, men som gärna kommer och lyssnar när sångarparet framträder i närheten.

Frälsningsarmén i Skillingaryd har nu kontaktat sångarduon för ett besök på kåren, och förväntar sig en talrik publik till evenemanget. Det är inte första gången som Bosse och Anita gästar Frälsningsarmén. För ett par år sedan medverkade de på arméns sommarhem som blev mycket välbesökt. I samband med det kommande framträdandet blir det även kaffeservering dit publiken hälsas välkommen.

Bosse och Anita har även med sig countrygitarristen Ingemar Jörhag som har spelat med dem de senaste åtta åren. 

”Trivselaftonen” kommande söndag med Bosse, Anita och Ingemar, blir med all säkerhet en eftermiddag att minnas för många vänner av musikformen. Det hela väntas bli både festligt och givande.

På söndag blir det countrymusik på Frälsningsarmén i Skillingaryd

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *