Nyheter

Countrysång på Frälsningsarmén

Nyheter På söndag eftermiddag har Frälsningsarmén i Skillingaryd den stora glädjen att få inbjuda till årets andra Trivselafton.

Det blir ”En sångkväll,” tillsammans med sångaren Tom Pettersen. Tom tillhör Frälsningsarmén och har under de senaste 15 åren, haft ansvar för Frälsningsarméns kår i Strömstad. Han reser runt och framträder med sin sång och musik,  i många olika sammanhang, både i Sverige och i Norge. Tom kallar sig själv för ”En sångare i Herrens tjänst” och sin musikstil  beskriver han som  kristen country. Flera av hans sånger kan man lyssna till på till exempel You Tube. Nämnas kan också att Tom Pettersen, nyligen spelat in en CD med titeln, ”Tag en liten stund och sjung.” Producent och arrangör för den är Frode Moltemyr som dessutom spelar och körar till samtliga sånger. Erik Norheim medverkar också med både elgitarr och akustisk gitarr även Tore Blestrud medverkar på steel. Denna CD  kommer ut under våren och innehåller sånger av Kjell och Jard Samuelsson liksom LappLisa med flera. På söndag får vi lyssna till Tom när han sjunger sina tolkningar av bland andra dessa sångares repertoarer. Det kommer även att bli tid för gemenskap runt fikaborden.

Måndagen bjuder sedan på måndagsträffen, som är en  dagledigträff, öppen för alla. Denna gång kommer två tredjedelar, av sånggruppen ACK, från Värnamo nämligen Katarina Nydén och Ann-Helen Andersson. Även då bjuds det på mycket sång och musik under rubriken ”Sånger, tankar och dikter.”

Vårens program på Frälsningsarmén i Skillingaryd är tryckt klart och finns att hämta på kåren. Det mesta annonseras även här på  Skillingaryd.nu under rubriken ”Det händer”

Känn dig alltid varmt välkommen till oss, hälsar Frälsningsarmén i Skillingaryd! 

Text: Annelie Storck Sandberg 
Foton: Privata lånade från Tom Pettersen

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *