Nyheter

Dagböcker blev teaterföreställning

Nyheter Det var en stor uppslutning när ”Tillsammans mot ensamheten” ordnade teaterföreställning i Mejeriet i Skillingaryd under onsdagseftermiddagen

Teaterföreställning i Mejeriet  [1/8]

Gunilla Otterberg hälsade alla välkomnna  [2/8]

Teaterchef på Spira inledde kort  [3/8]

Från vänster Anita Jonsson, Maria Jigåker och Ulla Fritz  [4/8]

Sonja Kling, ordförande i PRO, hälsade besökare välkomna  [5/8]

  [6/8]

Ljudets väg till kärleken  [7/8]

  [8/8]

Den tredje sammankomsten av fyra blev rekordstor. 60 anmälda till teaterföreställningen där det efteråt serverades kaffe och landgång

Gunilla Otterberg, en av eldsjälarna bakom ”Tillsammans mot ensamheten” berättar mer; 

– Vi började i Missionskyrkans lokaler för två månader sedan då vi var ett 30-tal ensamma äldre, hemliga resan lockade fullsatt buss med 50 deltagare och idag är vi 60. Verkligen kul, nu ser vi fram emot en föreställning från Spira. Den här föreställningen kräver inte stora scener och rekvisita. En stol räcker för att Åsa Arhammar ska bjuda på ”Ljudets väg till kärleken”. Nästa träff, som blir den sista för den här säsongen, är ett rundabordssamtal där vi sammanställer vår höst. Finns intresse för fortsättning ska vi försöka anordna detta, kommenterar Gunilla Otterberg innan föreställningen startar. 

Staffan Aspegren, teaterchef på Spira, inledde innan Åsa Arhammar tog vid och fängslande publiken som tagit plats i Mejeriet. 

Teaterföreställningen, som var 40 minuter, började med att anteckningar hade hittats som visade sig vara dagböcker från 1912… Spira bjöd på en spännande föreställning för de ensamma äldre. 

Taggar

Dela


1 reaktion på Dagböcker blev teaterföreställning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *