Nyheter

Dålig belysning ska åtgärdas

Nyheter Vid Södra Järnvägsgatan i Skillingaryd ska ny belysning monteras.

Arkivbild

– Det var en informationspunkt till oss i nämnden. Det är dålig belysning på Södra Järnvägsgatan och tyvärr har den punkten prioriterats ned då vi inte har haft några pengar till just belysning. Vi är tvingade att lösa detta, så vi får gå på den billigare varianten. Kabeln till gatubelysning är så dålig och den har bara gått på två faser. Vi upptäckte bristen i samband med ett grävarbete, säger Jerry Karlsson (L), ordförande i tekniska nämnden.

Ny belysning kommer att sättas upp på Södra Järnvägsgatan mellan Bäckstigen och Källeliden.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Dålig belysning ska åtgärdas

Flera ställen i Skillingaryd behöver starkare belysningar. Jag känner mig inte trygg då man vill gå promenad eller cykla på kvällen oavsett sommartid/vintertid. Man tänker på filmer om hemska saker som sker bakom ryggen typ smyger på en.

Den nya gatubelysning lyser svagt överallt, känns mer som skum överfallsbelysning än belysning för trygghet. Bör öka ljusstyrkan på samtliga.

Eftersom det är ett ”kulturhistoriskt intressant område” kan man hoppas att de väljer belysningsstolpar/armaturer av äldre stil lik de som finns vid torget och stationshuset nu när de ändå ska bytas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *