Nyheter

Dan-Eriks underhöll vid våravslutning

Nyheter Det blev en lyckad våravslutning då SPF Seniorerna i Vaggeryd samlades till månadsmöte för juni på Sjöbogården vid Skogshyltasjön. 

Dan-Eriks trio från Vrigstad underhöll  [1/9]

Lottförsäljning i samband med entrén  [2/9]

Anders Mattsson var konferencier  [3/9]

Ann-Christin, Birgitta O, Björn, Monica, Mona, Rolf, Birgitta E väntar på ostkaka  [4/9]

Ann-Marie, Birgitta O, Lars-Göran lät sig väl smaka  [5/9]

Kjell, Ingeborg, Inga-Maj, Birgitta O, Irene hade också trevligt  [6/9]

Promenad med kluriga frågor har startat  [7/9]

Ja, vad ska man svara? Vackert är det i alla fall!  [8/9]

Dragning på lotterierna, Christer och Anders  [9/9]

Den vackra miljön runt sjön skapade en härlig stämning bland de 75-tal seniorer som hade tagit sig ut till denna ljuvliga sommargrönska.

På logen underhöll Dan-Eriks trio från Vrigstad med gamla godingar från förra seklet och det blev också tillfälle till ett antal allsångsbitar. Anders Mattsson hälsade alla välkomna och presenterade programmet för hösten med månadsträffar och studiebesök med ”Lär känna din hembygd”. Det bjöds på ostkaka och glass till eftermiddagsfikat och det blev mycket uppskattat. Det förekom även en klurig frågepromenad, som Jörgen Bergström hade ställt samman.

SPF Vaggeryd planerar en resa till Vadstena den 20 september och programmet presenterades av Jörgen Bergström. Thore Ohlsson, ordförande i föreningen, avslutade samlingen och bjöd in till höstens verksamhet som inleds traditionsenligt med sammankomst i Byarums hembygdsgård i augusti men innan dess blir det i slutet på juni studiebesök i Hagafors med information av Jonas Fransson och Kjell Karlsson. Sven Lindholm kommer då även att berätta om pinnstolens historia i Hagafors.

Text och foto: SPF Seniorerna Vaggeryd

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *