Nyheter

”Det är sång och fest och glädje…”

Nyheter Så lyder rubriken för strängmusikkårens sommargudstjänst, på Fåglabäck, nu på söndag.

Det utlovas ett omväxlande program med mycket sång och musik. Vår kårledare, löjtnant Camilla Kenny medverkar och det blir även kaffeservering, efter gudstjänstens slut. Detta är ett tillfälle som brukar samla mycket folk och vi är så glada och tacksamma över att än en gång kunna inbjuda till det.

När sommaren kommer så flyttar Frälsningsarmén i Skillingaryd upp mycket av sin verksamhet till ungdomsgården, Fåglabäck. Så även i år. På programmet finns planerat en rad av sommargudstjänster och sommarkvällar med intressanta gäster och aktiviteter som t.ex. grillkväll, våffelkväll och tipspromenader. Vår önskan är att alla alltid ska känna sig välkomna till oss och att många i sommar ska hitta vägen till Fåglabäck.

Vill man veta mer om programmet så går det bra att hämta ett eget exemplar t.ex. i samband med terminens sista ”Fika på Frälsis” nu på tisdag eller gå in på Frälsningsarmén Skillingaryds hemsida, via vår annons på Skillingaryd.nu.

Det första tillfället i sommar var en pingstsamling, en gemenskapsdag för kårerna i Eksjö, Nässjö, Skillingaryd, Södra Vätterbygden och Tranås. Då inbjöds det till Gudstjänst med en gemensam musikkår, lovsångsteam och barnaktiviteter. Ledare för gudstjänsten var Sara Beijer från Frälsningsarmén i Nässjö. Veronica Wahlström från Södra Vätterbygdens kår predikade. Sedan blev det tillfälle för gemenskap runt de medtagna fika och lunchkorgarna., Grillen var igång och det fanns möjlighet till att gå en ”levande tipspromenad.” Närmare 130 personer från ”när och fjärran” hade mött upp och det blev en fin dag på ett soligt och vackert Fåglabäck.

Foto: Camilla Kenny
Text: Annelie Sandberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *