Nyheter

Det är viktigt att synas

Det är viktigt att synas

Nyheter Vaggeryd kommuns företagare inbjöds till frukost på Järnvägshotellet i Skillingaryd på torsdagsmorgonen

Bibbi från Nyholms Metall var en glad frukostgäst  [1/11]

Nina och Kenneth fikar  [2/11]

Frukosten var uppdukat  [3/11]

Gott gäng som träffades  [4/11]

Anders, Mikael, Bitte och Allan satt vid ett bord  [5/11]

Mycket diskussioner blev det  [6/11]

Frukostmöte med Näringslivsrådet  [7/11]

Anders Wisth och Peter Hugosson  [8/11]

Diskussionerna var många vid borden  [9/11]

Medlemmar från Hok och banken var på plats  [10/11]

Bitte, Allan och Björn.  [11/11]

Järnvägshotellet hade dukat upp god frukost på torsdagsmorgonen när ett trettiotal företagare från kommunen intog frukostmöte som Vaggeryds Näringslivsråd bjudit in till.

Efter frukosten berättade chefen för näringslivsrådet Peter Hugosson om vikten att synas och sökbarheten. Peter berättar vidare att det är viktigt att synas i kommunen och att man hjälps åt. I Vaggeryds kommun finns det 1700 bolag. 491 aktiebolag, företagstjänster 308 stycken, handel och service 82 och tillverkningsföretag 101.

Nina von Krusenstierna och Monica Johansson från Gnosjöregionen var på plats och informerade om GGVV:s arbete och projekt.

– Jag väldigt intresserad av underleverantörsmässan om det blir att vi kommer att gå ihop med en monter, säger Björn Andersson som jobbar på EPAB.

– Vi på Lecsa Mekan har varit med i synlighetsprojektet som näringslivsrådet arrangerat. Viktigt att vi syns och att vi tänker tanken att visa upp våra företag. Man vet rätt lite om vad andra gör, säger Bitte Blansch från Åker.

– Vaggeryds Svarv har också varit med i synlighetsprojektet. Hoppas att projektet kan fortlöpa, då vi har mycket kvar att jobba på att få våra företag att synas. Stor fördel för oss att vara med när det gäller. Det här projektet är väldigt viktigt för oss alla, säger Emma Nordh som äger Vaggerydsföretaget.

Sara Mejving

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *