Nyheter

Det blir tre ställplatser

Nyheter Förra sommaren beslutade tekniska nämnden att inte ställplatser ska vara högprioriterade.

Arkivfoto: Tre ställplatser blir det vid Slätten i Skillingaryd

I varje fall inte under den här mandatperioden… Men nämnden gav ändå förvaltningen i uppdrag att utse några enstaka befintliga parkeringsplatser till korttidsuppställningsplats i Skillingaryd.

– Vi i nämnden fick information om att förvaltningen sett över möjligheten för ställplatser i Skillingaryd, vid Slätten, och gjort bedömningen att det finns utrymme för att anlägga tre stycken ställplatser. Förra året var platsen inte möjlig då det var uppslagsplats för Mejeribygget. Men nu ser vi möjligheten att göra tre platser på marknadsplatsen. Ställplatserna blir utan faciliteter och man får parkera i 24 timmar, berättar Jerry Karlsson (L) ordförande i tekniska nämnden.

Parkeringarna blir 7 gånger 7 meter och ett förslag på lokal trafikföreskrift ska upprättas.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Det blir tre ställplatser

Fungerar på andra ställen i landet fast då är det nog en tilläggsskylt. Borde fungera här med om någon skickar med uppdraget förstås. Efter cirka tre års utredning så borde vi kunna slå två flugor i en smäll! Grattis Gunilla Otterberg, tre år tog det men nu har vi en ställplats så nu är det bara att fortsätta med övriga delar i kommunen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *