Nyheter

Det planeras inför Vaggeryds julmarknad

Nyheter Den andra advent anordnar Lions i samarbete med Handel & Service och Skillingaryds innebandyklubb julmarknad i Vaggeryd.

Vartannat år i Skillingaryd och vartannat år i Vaggeryd är vad som gäller och i år är det Vaggeryds tur. Under eftermiddagen den 5 december får vi extra julstämning i centrum när Lions kommer ha fiskdamm, tomte, lucia från kulturskolan, lotterier och allt det där andra som vi vill ha när det är julmarknad.

– Under julmarknaden kan man vara med i tävlingen ”Pengarna tillbaka” och det fungerar så att man kan vinna tillbaka summan som man handlat för i butikerna i Vaggeryd. Man sparar alltså sitt kvitto som man handlat för under vecka 48 och skriver sitt namn och telefonnummer på, kvittot lägger man i en låda vid scenen under julmarknaden och har man tur kan man vinna tillbaka sina pengar, berättar Christian Abrahamsson på Acleja blomsterhandel i Vaggeryd.

– Det är roligt om det blir mycket aktivitet en dag som den här och vill man hyra bord kan man kontakta Lions eller någon av butikerna, fortsätter Christian.

– Vi kommer att dekorera och skapa julstämning och det kommer externa knallar hit som säljer mat, hantverk och annan blandad kompott, avslutar han.

Arkivbild från julmarknaden 2018

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *