Nyheter

Digitala insamlingen förlängd

Nyheter Den framflyttade traditionella försäljning är inställd. Men via QR-kod har en del lokal försäljning gjorts ändå. Nu förlängs den digitala insamlingen till sista maj

Ann-Christine Vilsson, ordförande i Vaggeryds majblomma berättar att den digitala försäljningen inte går att jämföra med den traditionella försäljningen.

– Vi samlade in 150 000 kronor förra året och hitintills har vi samlat in totalt 13 835 kronor. Av dessa har Bondstorps skola, på eget initiativ, samlat in 1 875 kronor av dessa, vilket är fantastiskt bra gjort. Vi har fått en donation också som verkligen var välkommen. Den gör att vi kan hjälpa fler barn, säger Ann-Christine.

I höstas fick föreningen även ett bidrag från Happy Homes vilket var mycket välkommet.

– Den traditionella insamlingen skulle börjat i september, men vi har precis fått reda på att den är inställd. Vi har varit mycket aktiva på Instagram och Facebook under den digitala insamlingen men vi har också varit runt i butiker, restauranger och på en del industrier och satt upp vår QR-kod med vilken man kan swisha in sitt bidrag. Om någon vill skänka kontanter kan man ta kontakt med mig personligen, avrundar Ann-Christine Vilsson, ordförande för lokala föreningen i Vaggeryd, som välkomnar alla bidrag. 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *