Nyheter

DJ Danny B underhöll lovlediga barn

Nyheter Det svängde rejält i Folkets hus i torsdags eftermiddag när lokalerna öppnades upp för disco. Målgruppen var låg- och mellanstadiebarn och discjockey var Daniel ”DJ Danny B” Blad. – Vi hade detta under sommarkul och det var en önskan från barnen att ha disco på höstlovet, berättar Tommy Wallin som är chef för den öppna ungdomsverksamheten i kommunen.

Foto: Henrik Skoglund

Ines och Nora var på disco för första gången.  [1/5]

  [2/5]

Daniel Blad som uppträder under artistnamnet DJ Danny B.  [3/5]

Tommy Wallin var nöjd med arrangemanget.  [4/5]

  [5/5]

Under torsdagen var det både graffitti och disco i Folkets hus i Vaggeryd.
– Mitt uppdrag är att ha ett levande Folkets hus. Därför är det kul med såna här dagar, berättar Michel Magnusson som driver huset.

Tommy Wallin fyller i:
– Jag tycker att det är jättekul att vi kan sätta Folkets hus i fokus. Vi hade disco under sommarkul och barnen önskade att detta skulle återkomma under höstlovet.

I lokalen där kommunfullmäktige vanligtvis brukar besluta om taxor, avgifter och vassrensning var det istället dagen till ära dunkande musik och en ljusshow. Framför mixerbordet stod Daniel Blad och såg till att barnen hade något att dansa till.
– Det är mycket kul att vara här, berättar han.

DJ Danny B, som är artistnamnet, avslöjade också att det fanns några egenkomponerade låtar på repertoaren samt att han hade förberett konfettibomber.

Nora och Ines går på lågstadiet och de berättade att det var första gången de var på disco.
– Det är jättekul.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *