Nyheter

Dörren är alltid öppen

Nyheter Husman & Hagberg har haft Öppet hus för att locka in nyfikna, kaffesugna och pratsugna invånare

Härlig vårbukett vid fikabordet  [1/7]

Vaggeryds Museiförening kom dit och drack elvakaffe  [2/7]

Samija Hondo är mäklare på HusmanHagberg  [3/7]

Camillla pratar släktforskning. I bakgrunden Jessica Gustavsson som jobbar med Samija på mäklarfirman  [4/7]

Åtta objekt sålda sedan starten. Tjejerna är nöjda med uppstarten  [5/7]

Stilrent och snyggt kontor där alltid dörren är öppen för alla  [6/7]

Hembakta kakor och nybryggt kaffe  [7/7]

I vardagsrummet hos mäklarna på Viktoriagatan i Vaggeryd var det öppet hus under torsdagsförmiddagen. Museiföreningen med Camilla och Evert passade på att få in sig elvakaffet hos Husman & Hagberg.

– Jag och Jessica har haft så otroligt mycket och göra och det är första gången vi verkligen sitter ner båda två tillsammans i lugn och ro och dricker kaffe, säger Samija som är den nya mäklaren i kommunen.

– Alla kommuninvånare är så trevliga mot oss och de kikar in här och frågar hur det går. Därför bjuder vi in till öppet hus där kaffebryggaren står på och hit in är man välkommen även om man inte går i köp eller säljtankar, fortsätter Samija.

– Vi har sålt åtta objekt sedan starten och det är helt fantastiskt. I fredagskväll satt jag och skrev köpekontrakt på en parkeringsplats på ett industriområde i Ljungarum skrattar Samija. Allt för kunden, instämmer hon samtidigt.

När Husman & Hagberg får in ett objekt tar det oftast några veckors förberedelsearbete. Jessica Gustavsson som jobbar ihop med Samija hjälper till att tipsa och snygga till huset innan fotografering.

– Lätt att bli hemmablind. Vi kommer med nya ögon och ser vad man kan göra för att få sitt hem mer attraktivt innan fotografering. Vi tar oss den tiden, det är det värt att få nöjda kunder, säger Jessica.

Sara Mejving

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *