Nyheter

Doug Seegers gästar Tallnäs

Nyheter Den 17 augusti blir det storfrämmande på Tallnäs utanför Skillingaryd med en utomhuskonsert.

Doug Seegers. Pressbild

En av de medverkande är välkände amerikanske countryartisten, gitarristen och låtskrivaren Doug Seegers 67. Han blev snabbt känd i Sverige när han var med i tv-programmet Jills veranda 2014.

Det är bandet Bekantskapskretsen som tillsammans med Tallnäs Stiftsgård och Erikshjälpen ger en utomhuskonsert vid Linnerydssjön.

Det hela börjar redan sen eftermiddag med Tallnäs fylld av aktiviteter inspirerad av den amerikanska södern.
– Man kan dricka något från Tallnäs nybyggda bar, strosa runt bland popupp-butiker med lokal anknytning – gårdsbutik, loppis, etcetera – , umgås med vänner över ett parti kubb eller bara ligga i en hängmatta en stund, berättar Andreas Salsborn i arrangörsstaben.

Senare på kvällen går gruppen Bekantskapskretsen upp på en vacker scen, precis vid stranden till Linnerydssjön och fyller augustikvällen med livemusik och tolkningar av bandmedlemmarnas favoriter från trakterna kring Tennessee. Bandet består av tio personer och konserten väntas bli 90 minuter lång.

Som gästartist kommer ingen mindre än den folkkäre Doug Seegers. Tillsammans med Bekantskapskretsen kommer Doug att framföra några låtar, bland andra från hans nya platta som släpptes i maj i år.
– Vi kommer också tillsammans med Doug att prata om hans sociala engagemang och hur han idag bidrar till en bättre värld, noterar Andreas Salsborn.

Bekantskapskretsen är ett löst sammansatt band där stommen består av personer som alla är uppväxta i trakterna kring Tofteryd. Bandet har flera gånger tidigare satt upp liknande temaspelningar, bland annat på teatern på Tändsticksområdet i Jönköping för några år sedan.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Doug Seegers gästar Tallnäs

Nybyggd bar, det låter sig höras, blir säkert en kanonkväll, vin skönsång och gött liv🍻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *