Nyheter

Efterlängtad flytt närmar sig för Beijer Vaggeryd 

Nyheter Det är med spänd förväntan Bengt Carlsson, filialchef för Beijer Vaggeryd, väntar på vinterns ankomst. I början av februari 2023 öppnar Beijer upp portarna för sin nya anläggning i Vaggeryds nya handelsområde. 

Bengt Carlsson, filialchef Beijer Vaggeryd.

Det nya varuhuset kommer att ha en butiksyta på 700 kvadratmeter och en tillhörande lageryta på ytterligare 1 000 kvadratmeter, som tillsammans med närheten till de större vägarna förbättrar tillgängligheten och flödet för hämtande kunder. 

Beijer Byggmaterial fortsätter att satsa och genom en omlokalisering från centrala Vaggeryd till ett nybyggt handelsområde följer Beijer den naturliga utvecklingen och expansionen som sker i kommunen och kan fortsätta utveckla sitt kunderbjudande med helt andra förutsättningar. Det är en etablering som tillsammans med andra lokala aktörer skapar förutsättningar för alla att växa.

– Det blir ett enormt lyft för alla parter då vi förbättrar tillgängligheten och gör det enklare för våra kunder samtidigt som personalen får en bättre arbetsmiljö att verka i, säger Bengt Carlsson. 

– Nybyggnationen för det nya handelsområdet går framåt och följer tidsplanen, vilket innebär att flytten från Beijers gamla lokaler kommer att ske i mellandagarna. Beijer räknar med att kunna öppna portarna till den nya anläggningen i mitten på januari, vilket givetvis kommer att firas med en stor invigning.  Jag har haft ögonen öppna efter en passande lokal i nästan 15 år, så det är otroligt kul att vi närmar oss flytten och att vi kan göra den här resan. Inte bara för oss, utan också för våra kunder och kommunen. Vaggeryd är en kommun i expansion och vi vill följa med och bidra. Därför är det också skönt att känna det stöd vi gör från både kunder och Beijer, avslutar Bengt Carlsson 

Den nya adressen för Beijer Vaggeryd kommer att vara Hammarvägen 2 där det senast låg ett hunddagis.

 

Byggnaden där Beijer och Happy Homes ska flytta in börjar bli klar.  [1/5]

  [2/5]

Bengt Carlsson vid sin nya entré.  [3/5]

Butikslokalen för Beijer börjar ta form.  [4/5]

Stort, ljust och luftigt.  [5/5]

Taggar

Dela


1 reaktion på Efterlängtad flytt närmar sig för Beijer Vaggeryd 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *