Nyheter

Elmia satsar på nytt i Bratteborg

Nyheter I början av juni nästa år träffas skogsbranschen återigen i Bratteborg under en ny satsning som kommer att gå under namnet ”Elmia Skogsevent”. Parallellt pågår också planeringen för den större mässan ”Elmia Wood” 2025…

Arkivbild från mässa 2022

I ett pressmeddelande meddelar Elmia att skogsmässan 2024 är ett nytt koncept där branschen bjuder in sina kunder, leverantörer, återförsäljare, medarbetare eller andra deltagare för att göra affärer, utbilda och nätverka. 

Agne Bengtsson, vd för Elmia AB berättar att ”Vi vet att många av våra kunder vill bjuda in till unika event men att det kan vara svårt att ordna själv i större skala. Vi vill gärna serva skogsbranschen med den här möjligheten där inbjudande företag kan erbjuda sina gäster en exklusiv upplevelse” och han fortsätter: 

– Satsningen ”Elmia Skogsevent” blir ett komplement till Elmias skogsmässor och en naturlig mötesplats. Vi vill öka aktiviteterna för skogsbranschen och planerar därför för attraktiva aktiviteter och mötesplatser under det året då vi inte genomför ”Elmia Wood” och ”Elmia Skogsevent” blir den första i den här satsningen. 

I juni nästa år blir det högkvalitativa heldagar i skogen med maskinvisningar, utbildningar, demokörningar, konferenser och personalaktiviteter.

Den nya satsningen arrangeras på klassisk mark i Bratteborg, utanför Vaggeryd.  

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *