Nyheter

Emma från Skillingaryd på KD:s riksdagslista

Nyheter När kristdemokraterna häromdagen skickade ut sin nomineringslista för riksdagen återfanns Skillingaryds Emma Ewaldsson på en sjunde plats.

Emma Ewaldsson. Pressbild

Kristdemokraternas nomineringskommitté för länet presenterade tidigare i veckan förslag på lista för val till riksdagen.
– Vi är glada att presentera en riksdagslista som toppas av Huskvarnabon Acko Ankarberg Johansson, som tillsammans med nuvarande riksdagskollegan Andreas Carlson toppar listan som regionala namn. Vi hoppas på att nästa val öka antalet mandat och tar också höjd för att i regeringsställning få en eller två ministrar från länet. Det gör att också platserna 3-4 har stor chans att under mandatperioden bli aktiva riksdagsledamöter. Vi är därför glada att kunna presentera Camilla Rinaldo Miller från Bredaryd och Mikael Bäckström från Aneby som våra toppkandidater jämte Acko och Andreas, säger Erik Arnalid i ett pressmeddelande.

På plats sju på länslistan återfinns Emma Ewaldsson från Skillingaryd. Listorna fastställs på partiets distrikststämma den 27 november.

Samtidigt som riksdagslistorna kom även nomineringslistorna för regionfullmäktige. För valkrets
Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo återfinns Emma Ewaldsson på en tredje plats. Jan Eric Victor från Hok och Jenny Larsen från Skillingaryd återfinns på plats sju och åtta på nomineringslistan.

Taggar

Dela


1 reaktion på Emma från Skillingaryd på KD:s riksdagslista

Tack för att ni publicerar och lyfter KD-listan i vår lokala tidning! 🙏🌟💙

*Camilla Rinaldo Miller som i dag är kommunfullmäktiges ordförande i Värnamo har gedigen och bra kunskap hur man styr i svåra beslut.

Men i sitt arbete som frisör möter hon också mycket människor. Får kännedom om om ”hur vardagen är för olika människor”.
Hur vardagen med konkreta, praktiska lösningar kan bli bättre. 🗣️🤱🌟💙

*Michael Bäckström är en människa som drivit företag i landsbygden i många år.
Med kunskap ifrån djur och natur och bakgrund från LRF, är en man som kan låta landsbygden vara i fokus.
Där många familjer var dag driver företag så att vi kan få dricka 🥛 mjölk till bullarna samt få grädden till våfflorna. 🧇
Han är den som ska se till så att förvaltarskapet lever vidare i generationer.

Att jag får vara ”den sociala rösten” med denna trio är ett ärofullt tillfälle: Något som tas med stor vishet och respekt.

Tack för att ni lyfter vår lista i tidningen! 🙏💙🌟
//Emma KD nummer 7.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *