Nyheter

Emotion expanderar med toppmodernt lager

Nyheter Tillsammans med fastighetsägaren bygger Emotion, som är en ledande aktör inom tredjepartslogistik, ett nytt toppmodernt lager vid Södra Stigamo i norra delen av kommunen. Bygget är i gång och planeras tas i drift redan i november i år. 

Pressbild

Det toppmoderna lagret i norra delen av kommunen omfattar 7 097 kvadratmeter. Expansionen förväntas skapa nya arbetsmöjligheter och bidra till att stärka logistikinfrastrukturen i området. Expansionen innebär att Emotion nu har 40 000 kvadratmeter lageryta i området och totalt 62 000 kvadratmeter i Sverige. 

– Vi är mycket glada över att fortsätta vår offensiva satsning tillsammans med fastighetsägaren då vi bygger detta toppmoderna lager. Samarbetet möjliggör för oss att erbjuda ännu bättre logistiklösningar och stärker vår position som pålitlig logistikpartner, säger Markus Kinnander vd för Emotion som är en ledande aktör inom tredjepartslogistik och erbjuder innovativa lösningar för lager, logistik och distribution samt konsult- samt it-tjänster. Bland annat förstärks samarbetet med Europas ledande kökstillverkare, Nobia, som också bygger nytt i området. 

Källa: Emotion Logistics

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *