Nyheter

Empa(r)tiet är klar med vallistan

Nyheter Ett "underifrån perspektiv" i alla beslut är ledorden i Empa(r)tiets arbete inför valet i höst.

Vad vill invånarna att vi gör med skatten som de betalat in? Skola vård och omsorg kommer att vara de högst prioriterade för Empa(r)tiet, meddelar nybildade partiet i ett pressmeddelande.

Trygga arbetsförhållanden och inte gång på gång få höra.” Nu står vi inför nya utmaningar” vilket resulterar i försämringar såsom mer arbetsbelastning och mindre personal. Använd vår personal som har kunskapen, när det gäller förändringar i verksamheten.

Det är ett slöseri med kompetens om de inte får vara med i hela processen från början. Empa(r)tiet kommer i allra högsta grad att bevaka vad skattebetalarnas pengar ska läggas på.

Miljöfrågan är att vi måste värna om pärlan Hjortsjön så att den inte exploateras sönder. Under regionsfrågor hittas bland annat; ”Kostnader för hyrläkare måste begränsas till en rimlig nivå”.

Kommunlista toppas av Lennart ”Charlie” Karlsson, tätt följt av Klas Gustavsson. Trea på listan är Eva Malmberg, följt av Jennie Lassen och Ewa Alexandra Karlsson.

Regionlistan för Empa(r)tiet är i följande ordning; Lennart ”Charlie” Karlsson, Ewa Alexandra Karlsson, Klas Gustavsson, Jennie Lassen och Eva Malmberg.

Sittande från vänster; Ewa Karlsson, Jennie Lassen, Lennart Karlsson. Stående från vänster; Eva Malmberg och Klas Gustavsson.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Empa(r)tiet är klar med vallistan

Snygg tavla i bakgrunden där i Folkets Hus. Den gestaltar den tid när arbetarerörelsen höll ihop. Och också vunnit många framsteg åt lågavlönade Vaggerydsbor.

De kommer enbart att sno röster från vänsterblockspartier. Med rösträkningssystemet jämkat uddatal så blir de tyvärr sorgligt resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *